Oud gemeenteraadslid

Tamara Bijl

Tamara Bijl

Over Tamara Bijl

Wie is ……. Tamara Bijl……. The running mate van de PvdAlblasserdam.

En de enige verkiesbare vrouw van alle partijen voor de komende raadsperiode

Mijn naam is Tamara Bijl en ik woon al heel mijn leven in ons mooie dorp Alblasserdam. Ik ben 37 jaar geleden geboren op het Scheldeplein en daarna verhuisd naar de leukste buurt in Alblasserdam: de Drentse buurt. Ik woon daar nog steeds met alle plezier.
Ik heb een zoon van 16 en ben een verschrikkelijke dierenvriend.

Ik ben opgevoed met rood bloed! Stemmen was bij ons thuis verplicht, daar kwam je niet onderuit. Ongeveer zo’n anderhalf jaar geleden, kan me dat nog goed herinneren, werd ik op koninginnedag gevraagd of ik interesse had om fractielid te worden. De PvdA Alblasserdam was op zoek naar jonge gedreven kandidaten. De PvdA wilde verjonging binnen de partij zowel in het bestuur als de fractie. Na wat wikken en wegen, me goed te hebben laten informeren en met een duw in de rug van mijn moeder heb ik toen enthousiast besloten om de stap te nemen.

Nu na ruim anderhalf jaar meegedraaid te hebben binnen de fractie blijkt mijn beslissing echt de juiste geweest. Vind de politiek eigenlijk leuker en leerzamer dan ik had verwacht en ga met veel enthousiasme de komende raadsperiode in.